Skip to content

Життя триває, доведено Данилом: мер Дніпра розповів про немовля, яке народилося на Новий рік

Новини Дніпра: Про немовля, яке народилося на Новий рік - Наше Місто

Міський голова Дніпра Борис Філатов розповів подробиці про єдине немовля, яке народилося в місті у цю новорічну ніч, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на соціальні сторінки мера в соцмережах.

Символічно, що дитина народилася в сім’ї переселенців з Маріуполя, які у рідному місті втратили все – домівку, бізнес. Але головне, що змогли зберегти життя – своє, старшої доньки та синочка, якого Ольга носила під серцем, коли вони тікали з охопленого вогнем і вибухами Маруполя.

«Ольга та Микола жили в Маріуполі. Там вони мали все — дім, друзів, власний бізнес. Виховували дочку і мріяли про другу дитину. Будували плани на майбутнє. Поки туди не прийшов «руський мір».

Ольга тікала від російських ракет, знаючи, що в неї під серцем вже зростає нове життя. Минуло багато довгих тижнів, перш ніж вони вибралися з пекла і дісталися Дніпра. Міста, де завжди готові допомогти кожному, хто цього потребує.

Головна мрія родини здійснилася саме у Дніпрі. Сьогодні о 01:12 ночі в пологовому будинку Дніпра на світ з’явився Данило. Здоровий міцний богатир, зростом цілих 57 см. Дуже символічно, що він – єдине немовля, яке цієї новорічної ночі народилося в місті. За майже четверть століття таке у нас вперше.

Життя триває. І воно сильніше за будь-які підступи і жорстокість, які чинить країна-терорист. Доведено Данилом», – розповів Борис Філатов.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: