Skip to content

«Від Різдва до Різдва»: у Дніпрі святкують Новий рік на більше ніж 40 локаціях по всьому місту

Дніпровська міська влада організувала для дніпрян і гостей міста святкову програму «Від Різдва до Різдва». Різдвяні локації сьогодні працюють у різних районах міста. Для дітей організована цікава анімація, конкурси, розіграши, призи. Крім того, гості можуть пригоститися смачними гарячими  стравами і чаєм. Повідомляє сайт «Наше Місто».

Про святкування детальніше розповів директор департаменту з питань місцево-го самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради Артем Нідєлько.

«Такі мінісвята ми організували, що привітати наших дніпрян та гостей міста з Новим переможним 2023 роком. Навіть попри складний для країни час міська влада все ж вирішила подарувати, в першу чергу, діткам безліч приємних моментів та зарядити їх гарним настроєм на весь 2023 рік. На Європейській площі, як і на багатьох інших локаціях, дітлахів розважають аніматори, провдять конкурси з призами, розіграшами. Усіх гостей свята частують смачними гарячими стравами. І як би російський терорист не намагався нам зіпсувати Новий рік, ми все одно його змогли відзначити і вже надалі плануємо відзначати нашу українську Перемогу під українським мирним небом», — відмітив він.

Нагадаємо, що святкування «Від Різдва до Різдва» триває до 15-ї години на наступних локаціях:

Новини Дніпра: «Від Різдва до Різдва» - Наше Місто

Категорія: Важливо, Війна, Конкурси, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: