Skip to content

Дніпровська міська рада інформує про ситуацію з теплом і опаленням станом на 18:00

Дніпровська міська рада інформує про ситуацію з теплом і опаленням станом на 18:00

Щоб новорічне свято було з теплом та водою, всі комунальні служби Дніпра невпинно працюють. Наразі майже 100% місто з тепло- і водопостачанням, повідомляє сайт «Наше місто».

Станом на 18:00 всі об’єкти КП «Теплоенерго», КП «Жилсервіс-Дніпро» та КП «Коменергосервіс» – працюють та забезпечують подачу тепла в оселі городян.

Спільними зусиллями комунальних служб міста та ДТЕК ліквідовано аварію на тепло-розподільчому пункті (ТРП) ж/м Тополя-1.  В оселі жителів житлового масиву відновлено подачу тепла.

Через аварійну ситуацію тимчасово відсутнє опалення лише по просп. О. Поля, 117 та 119-б (два під’їзди) . Наразі на об’єкті працює ремонтна бригада КП «Дніпроводоканал». Як тільки вони виконають об’єм своє роботи, співробітники КП «Жилсервіс Дніпро» приступлять до робіт з відновлення трубопроводу теплопостачання, аби відновити опалення у двох під’їздах двох п’ятиповерхівок.

Станом на 18:00 всі підвищувальні насосні станції у місті працюють. Всі будинки у Дніпрі отримують водопостачання.

Аварійні бригади КП «Дніпроводоканал» працюють  безперевно 24/7.  Роботи  по вул. Воскресенській, 22, через що призупинено подачу води по вул. Старокозацька, 10-37  тривають. Аварійні бригади КП «Дніпроводоканал» за дорученням міського голови забезпечені всім необхідними аби ліквідувати аварію у найкоротший термін  і відновити водопостачання за вище вказаними адресами  протягом дня.

За завданням міського голови Бориса Філатова аварійні бригади мають усі необхідні матеріали та техніку аби у разі потреби оперативно виконати ремонтні роботи.

Завдяки результативній комунікації міської влади з енергопостачальними компаніями, відповідальній поведінці бізнесу та промисловості місто має додаткові обсяги електроенергії.

Наразі приватні енергетичні компанії можуть застосовувати як екстрені, так і стабілізаційні відключення.

Не забувайте про необхідність заощадливо споживати ресурс. Нині енергетична система крані все ще потребує свідомого споживання електроенергії, інакше не уникнути аварійних відключень живлення.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: