Швидко, бюджетно і без електроенергії. Приготувати новорічний стіл у блекаут – можливо! До інгредієнтів можна додати тушковане м’ясо. А ще пригоститися різноманітними закусками, простим, але смачним салатом і навіть, десертом. Повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на на ДніпротВ
«На приготування цього столу у мене пішло дві години. Готуємо ми на чотирьох. У моєму варіанті це гриби та м’ясо. І знову-таки, тушонка у нас все-таки є, у самій банці трохи жирка і того ж бульйону. Я взяла цей бульйон, додала трохи спецій, шафрану і в цьому бульйоні картоплю приготувала», – каже Олена Булах, голова ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро».
Для закусок – лаваш і майонез, начинка на будь-який смак, розповідає Олена Булах.
«Щільно згортаємо. Даний рулетик потрібно замотати в харчову плівку або пакетик і прибрати в холодильник мінімум на 6 годин».
Також готуємо салат з кукурудзою, морквою по-корейські і ковбасою. А на десерт – фруктове желе. Вартість такого столу – 1000 гривень. Подробиці приготування дивіться у відео.
Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра
Позначки: Відключення світла, Дніпро, Рецепти