Skip to content

Дякую вам, незнайомці: у Дніпрі сімейна пара допомогла дівчинці, яка втратила свідомість у Varus

Новини Дніпра: Дівчинка втратила свідомість в супермаркеті - Наше Місто

27 грудня у супермаркеті Varus на ж/м Покровський стався прикрий інцидент. 12-річна Марія Перекотій прийшла у магазин, коли вдома відключили світло, щоб зарядити телефон, і втратила свідомість. Їй допомогли небайдужі люди. Підняли на ноги, привели до тями, купили пляшку воду та навіть підвезли до під’їзду, де вона мешкає. В редакцію сайту «Наше місто» звернулася мама Марії – Юлія. Жінка хоче від душі подякувати сімейній парі, яка врятувала її доньку.

«Я була в шоці, що таке трапилося з Машою. Вона майже нічого не пам’ятає. Говорить, що в якийсь момент їй стало дуже зле, потемніло в очах, і вона впала додолу, втративши свідомість. Коли прийшла до тями, біля неї були чоловік з жінкою. Купили для неї води, напоїли, посиділи, поки їй не стало краще, а потім відвезли додому. На жаль, у мене не було змоги особисто подякувати цим людям. Тому я хочу це зробити через ваше видання.

Дякую вам, незнайомці з Перемоги! Марійка тільки й запам’ятала, що пара була з цього житлового масиву. А ще вони були на сірому автомобілі, можливо, марки «Рено». Сподіваюсь, що ці люди побачать моє звернення. Я їм дуже вдячна», – говорить Юлія.

Зараз важкі часи. І це дуже круто, що в Дніпрі так багато людей, які не проходять мимо чужої біди, і тих, хто так щиро це цінить.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: