Skip to content

Пішов у вічність у 23 роки: у боях з рашистами загинув Герой з Дніпропетровщини

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Загинув Зеленський Сергій Сергійович

Україна продовжує втрачати свої найкращих синів та доньок, які не побоявшись ворога, пішли захищати рідну землю. Дніпропетровщина оплакує кожного Героя, який віддав життя за наше з вами майбутнє. Один з таких Героїв – Ілля Усенко. Хлопець не дожив три тижні до свого 24-го дня народження. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на Меморіал.

Нацгвардієць Ілля Усенко загинув 30 липня 2022 року поблизу села Мар’янське Дніпропетровської області під час виконання бойового завдання. Боєць отримав несумісні з життям поранення внаслідок артилерійського обстрілу окупантів. 20 серпня йому мало виповнитися 24 роки.

Ілля народився та виріс у Жовтих Водах на Дніпропетровщині. Після школи навчався у комунальному закладі вищої освіти «Кам’янський медичний коледж» за спеціальністю «Сестринська справа».

2018 року був призваний на строкову військову службу. Після повернення до цивільного життя працював на «Новій пошті» у Кам’янському на Дніпропетровщині.

З перших днів повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року хлопець пішов захищати Україну від російських окупантів. Служив санітарним інструктором 1-го окремого батальйону охорони Національної Гвардії України.

Поховали бійця у рідному місті. У Іллі залишилися батьки та дружина.

Вічна пам’ять…Герої не вмирають!

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: