Skip to content

Дешево і неймовірно смачно: рецепт новорічного салату зі шпротами

Софія Танченко

Новини Дніпра: Рецепт новорічного салату зі шпротами

Цього разу Новий рік та Різдво більшість українців святкуватимуть не з таким розмахом, як раніше. Адже через повномасштабну війну, яку розв’язала росія, у багатьох зараз проблеми з фінансами. Тому треба економити. Проте відмовляти собі маленьких радощах не варто. Тому пропонуємо вам абсолютно новий, незвичайний та досить бюджетний рецепт салату на святковий стіл.

Ще однією чудовою рисою цього салату є подача. Адже його можна зробити порційно (у склянках чи піалках) та викласти шарами.

Продукти різних кольорів додадуть йому особливої пікантності.

Складові:

  • Картопля відварена – 1 шт.
  • Шпроти – 1 банка (170 г)
  • Зелена цибуля – пара стеблин
  • Морква відварена – 1 шт.
  • Горошок – 4-5 ст. ложок
  • Яйця – 2 шт.
  • Майонез – 50 г
  • Сіль, перець – до свого смаку

Приготування

Картоплю, моркву та яйця відварити, почистити та нарізати дрібними кубиками – у різні миски.

Зелену цибулю дрібно нарізати. З баночки зі шпротами злити масло і пом’яти рибу виделкою. Майонез помістіть в одноразовий кондитерський мішок і відріжте кінчик – так його в салат піде небагато.

Викладаємо шарами:

Картопля, спеції, сіточка майонезу

Шпроти, зелена цибуля, сіточка майонезу

Морква, трохи спецій, сіточка майонезу

Горошок, яйця, трохи спецій, сіточка майонезу

Верх можна прикрасити – на свій смак.

Смачного!

Раніше ми також розповідали, як накрити святковий стіл за 500 грн.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: