Skip to content

Хто винен: 3 місяці без зарплати медперсонал Дніпропетровської обласної фізіотерапевтичної лікарні

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Лікарі обласної лікарні не отримують гроші

3 місяці не отримує заробітну плату медперсонал Дніпропетровської обласної фізіотерапевтичної лікарні. Люди втомились слухати обіцянки керівництва та вирішили надати проблемі розголосу. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на 11 канал.

Працівники спеціалізованого реабілітаційного центру знесилені обіцянками керівництва щодо виплати заробітної плати. Грошей немає з жовтня. Почалось все тоді, як медзаклад об’єднали з іншою лікарнею.

“Ми не отримуємо зарплату вже 3 місяці. Наш колектив – близько 200 осіб”, – розповідає молодша медична сестра Дніпропетровської обласної фізіотерапевтичної лікарні Солоний Лиман Тетяна Усенко.

Персонал лікарні вже не знає, де брати гроші на утримання родини, харчування та оплату комуналки.

“У нас ще працює переселенка. Вона їздить до нас на роботу кожного дня, знімає житло. В неї вже немає за що жити. Ми вже не знаємо, куди звертатися”, – розповідає кухарка медзакладу Людмила.

Не гарантують працівникам виплати навіть у разі звільнення. 90 днів поспіль керівництво закладу надає пояснення – проблема у фінансуванні, за яке відповідає НСЗУ.

“Ми звертались на гарячу лінію НСЗУ, де нам відповіли, що фінансування в повному обсязі пройшло. Звертайтесь до керівництва”, – розповідають розлючені працівники. 

Журналісти зв’язались з генеральним директором закладу. В телефонній розмові він підтвердив, що проблеми пов’язані з реорганізацією лікарні.

Керівництво також запевнило, що зароблені кошти працівники отримають найближчим часом.

Категорія: Важливо, Відео, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: