Skip to content

Карта бойових дій в Україні на ранок 23 грудня

Новини Дніпра: Карта бойових дій в Україні на ранок 23 грудня - Наше Місто

Розпочалася триста третя доба російського широкомасштабного вторгнення. Протягом минулої доби противник завдав 6 ракетних та 6 авіаційних ударів, зокрема, по цивільних об’єктах в Харківській та Дніпропетровській областях. Також ворог здійснив понад 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на Генштаб ЗСУ.

Новини Дніпра: Карта бойових дій в Україні на ранок 23 грудня - Наше Місто
  • На Бахмутському напрямку противник здійснив обстріли з танків та всього спектру артилерії по районах населених пунктів Верхньокам’янське, Білогорівка, Бахмут, Кліщіївка, Андріївка, Олександро-Шультине, Курдюмівка, Озарянівка та Нью-Йорк Донецької області.
  • На території Білорусі військові комісаріати проводять перевірку приписного складу. Особлива увага приділяється старшим офіцерам, які перебувають у запасі.
  • Через значні втрати, окупанти облаштували військовий шпиталь на одній з баз відпочинку у Бердянську Запорізької області. Крім того, кілька туристичних баз використовується для розміщення підрозділів загарбників.
  • На території тимчасово окупованої АР Крим окупанти здійснюють інженерне обладнання оборонних позицій вздовж автошляху  Красноперекопськ – Джанкой.
  • На Запорізькому та Херсонському напрямках обстрілів з реактивної та ствольної артилерії зазнали Марганець Дніпропетровської області та місто Херсон.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: