Skip to content

Яблучний пиріг без тіста: як правильно приготувати ароматну випічку

Яблучний пиріг – найкраще зимове частування до чаю та какао. Готувати такі пироги можна без тіста, замінивши його на лаваш. Повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на кулінара Поліну.

Інгредієнти:

  • манка – 1 склянка
  • цукор – 1 склянка
  • борошно – 1 склянка
  • розпушувач – 2 ч.л.
  • ванілін/ванільний цукор – за смаком
  • вершкове масло – 80-100 г
  • яблука – 6-7 шт.
  • кориця

Спосіб приготування:

Змішайте сухі інгредієнти та добре перемішайте та розділіть на 4 частини.

Яблука натріть на тертці і розділіть на 4 частини.

Дно форми застеліть пергаментом і змастіть вершковим маслом.

Першим шаром викладіть одну частину сухих інгредієнтів, далі викладіть одну частину яблук і посипте корицею. Далі знову шар сухих інгредієнтів та знову яблука з корицею.

Випікайте 45-50 хвилин при 180 С.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: