Skip to content

Я вожу людей, а не псин: у Павлограді маршрутчик образив собак-героїв і волонтерок (Фото)

Новини Дніпра: Скандал з маршруткою і собаками

Скандальний інцидент стався у 13-й павлоградській маршрутці, водій якої категорично відмовив у проїзді волонтеркам пошуково-рятувального кінологічного загону «Антарес», які поверталися додому зі своїми собаками після важких кількагодинних тренувань. Саме ці тварини і їхні власниці, жертвуючи власним часом і здоров’ям, розшукують людей і мирному житті, і на війні, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на керівницю загону Ларису Борисенко.

«Павлоград, 15.58, маршрут 13. Маршрутка АЕ 8137 АН. З тренування повертаються 2 дівчини-волонтерки зі своїми пошуково-рятувальними собаками. Водій ображає їх, не пускає до салону, потім, коли одна з дівчат в салон все ж таки потрапляє, зачиняє двері перед другою. Залишивши її на зупинці – на морозі!

Це ті самі дівчата, які шукали загиблих у Слов’янську, Ізюмі, Запоріжжі, Дніпрі, Харківський, Донецький області та по всієї Дніпропетровщині. Які по першому зову їдуть туди, де трапилося лихо – з оцією «псюрнею» їдуть! 

А воно – оце за кермом, в очі цій дівчині кричить, що «ніякої війни вона не бачила»!», – розповіла Лариса Борисенко.

Слід відмітити, що всі собаки були в намордниках, на коротких повідцях, в нашийниках-фіксаторах і в спеціальних нашийниках, які повністю контролюють собаку та в спеціальних шлейках з позначками. Крім того, за тварин власниці завжди платили 26 грн – повну вартість квитка.

Така поведінка водія не тільки неприйнятна, але й ганебна.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: