Сирники — це не лише смачно, а ще й корисно, якщо знати, як їх правильно готувати. Повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на дієтолога Світлану Фус.
Інгредієнти
- Сир кисломолочный – 500 г
- Яйце куряче – 2 шт
- Цукор – 20 г
- Манна крупа – 50 г
- Кокосова стружка – 60 г
- Олія – 5 мл
Приготування
Крок 1: Встановіть духовку на температуру 160-180 градусів, підготуйте необхідне обладнання, вам знадобиться міксер і ложка.
Крок 2: Збийте яйця з цукром за допомогою міксера до стану щільної піни. Якщо ви любите солодші, просто збільште кількість цукру до 50-100 грамів.
Крок 3: Додайте сир, продовжуйте збивати міксером, додайте пару крапель олії. Всипте манну крупу і кокосову стружку — продовжуйте збивати.
Крок 4: Ложкою викладіть на деко, покрите папером для випікання, однакові сирники. Випікайте близько 30 хвилин. В режимі конвекції на 180 градусів трохи підгорає, краще ставте 160, а після виключення — дайте їм постояти ще хвилин 10.
Смачного!