Skip to content

Мама вже не дочекається сина: на війні загинув Герой з Новомосковська

Війна забрала життя ще одного мешканця Дніпропетровської області, відважного захисника України – Віталія Вікторовича Малишка. Повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на Новомосковський РВП.

Віталій прийшов до поліції у 2012 році, до 2022 року, 35-річний веселий та енергійний чоловік працював у розшуковій групі відділу кримінальної поліції Новомосковського районного відділу поліції.

У травні поточного року у зв’язку із загостренням ворожої агресії, Віталій зробив свій вибір та прийняв рішення залишити поліцію та вступити до лав Збройних сил України.

«15 листопада 2022 року під час виконання бойового завдання під Бахмутом у Донецькому напрямку сталася непоправна трагедія, яка забрала життя нашого колеги та друга Віталія. Ми запам’ятаємо його справедливим та відмінним напарником, люблячим сином для своєї мами, відкритим та щирим для своїх друзів, світлим, життєрадісним, відданим своєї справі, людиною доброго серця, – таким , яким ти був насправді», – повідомляє Новомосковський РВП.

Для кожного українця-загиблий захисник – це Герой, який ціною власного життя дає можливість громадянам далі жити, діяти та роботи все для наближення Перемоги та мирного життя.

Колектив Новомосковського районного відділу поліції глибоко сумує з приводу загибелі Віталія Малишко та висловлює щирі співчуття рідним. Світлі спогади про Віталія збережуться в пам’яті колег, рідних та друзів.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: