Skip to content

Допомога 13 200 гривень від ООН: хто може отримати кошти

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Допомога 13 200 гривень від ООН

ООН в рамках чергового проєкту допомоги українцям підготувала програму з виплати 13 200 гривень на особу. Щоб отримати кошти необхідно відповідати низці критеріїв. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на портал “Переселенці”.

У зв’язку з настанням в Україні опалювального сезону, Управління Верховного комісара ООН збільшує суми допомоги для українців.

Так, якщо раніше сума допомоги на одну особу становила 6600 гривень та виплачувалася протягом 3 місяців, то після змін її розмір збільшується до 13 200 гривень, які будуть виплачені у 6-місячний період. Ця фінансова допомога доступна для громадян, які зареєструвалися вже після 1 вересня.

Для отримання грошей необхідно дотримуватись деяких критеріїв. Виплати доступні для ВПО та громадян, які постраждали від бойових дій. Також виплати можуть отримувати внутрішні переселенці, які повернулися до місць постійного проживання.

Виплати можуть отримати лише ті, хто раніше не отримував допомоги від міжнародних організацій та за умови, що дохід сім’ї нижчий за 5400 гривень на особу на місяць.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: