Site icon Наше Місто

Відключення світла в Дніпрі: ситуація з теплопостачанням на вечір 13 грудня

Новини Дніпра: Ситуація з теплом 13 грудня

Станом на 18:00 відновлено електропостачання в будинковій котельні на вулиці Гагаріна та 1 тепло-розподільчому пункті (ТРП) на вул. Титова. Через відсутність світла вони тимчасово призупиняли свою роботу. На теперішній час всі котельні та тепло-розподільчі пункти (ТРП), які забезпечують теплом житловий фонд, працюють у звичайному режимі. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на пост департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР.

В КП «Теплоенерго» нагадують, що робота котельні залежить від подачі до неї електропостачання. Якщо ДТЕК чи ЦЕК відключать котельні від електроживлення, то це стане причиною зупинення роботи котельні, що потягне за собою відсутність тепла в оселях дніпрян.

Наразі через відключення ДТЕК та ЦЕК електропостачання зупинено 2 котельні в Самарському районі на вул. Спогадів. Вони забезпечують теплом лише школи та садочки, які зараз закриті для прийому дітей.

Всі районні котельні станом на 18:00 працюють, аварійні ситуації відсутні.

За завданням міського голови, аби якісно виконати всі ремонтні роботи по вул. Полігонна в будинку № 18б комунальники досі продовжують працювати. Через проведення робіт співробітниками КП «Дніпроводоканал» припинено водопостачання в будинках на вул. Полігонна, вул. Чонгарська та вул. Кільцева.

Задля належного проведення ремонтних робіт комунальники ще досі працюють за двома адресами:

Одразу після закінчення всіх аварійних робіт комунальники, авжеж, одразу відновлять водопостачання.

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version