Skip to content

Порвав всю родину: у Дніпропетровській області домашній пес накинувся на сім’ю

Новини Дніпра: Домашній пес напав на сім'ю - Наше Місто

Трагедія відбулася в Нікопольському районі Дніпропетровської області. Домашній пес напав на родину, в якій жив. Постраждало троє людей, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на лікаря Нікопольської станції екстреної медичної допомоги Валентину Марченко.

Медикиня розповіла, що собака першим напав на 45-річного сина, який прийшов провідати батьків. Відомо, що тварина завжди відносилася до чоловіка з неприязню. Коли він відкрив хвіртку, щоб зайти у двір, пес кинувся на чоловіка. Йому на допомогу поспішили мати з батьком, проте собака не заспокоївся, а навпаки – ще з більшою люттю накинувся на господарів. Сім’я ледве змогла втекти від агресивного пса за межі двору. Швидку вже викликали сусіди.

Всі троє отримали травми. Найбільше пощастило синові, він відбувся синцями і подряпинами, а от його батьки ще довго будуть проходити лікування і оговтуватися від пережитого. Жінці собака відкусив палець на одній руці, а також перекусив кістки на обох передпліччях. Її із відкритими переломами госпіталізували. У її чоловіка – з плеча був вирваний шматок м’яза.

Люди розповіли, що поведінка домашнього улюбленця змінилася, коли село почали обстрілювати. На жаль, тварини теж переживають сильний емоційний стрес, реакцією на який може бути агресія.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: