Skip to content

Був щирим, сміливим та принциповим: на війні загинув молодший сержант з Дніпропетровщини

Ксенія Куземко

Жорстока війна російського кривавого режиму проти України триває. Кожного дня українські матері, діти, жінки, брати та сестри отримують звістки про загибель своїх рідних – Героїв, які стали на захист нашої країни. Стало відомо, що під час наступу на Херсонщині 29 серпня 2022 року внаслідок вибухової травми, загинув робітник – електрогазозварник РБЦ АТ НЗФ, молодший сержант Наумов Олексій Володимирович. Про це повідомляє кореспондент «Наше місто» з посиланням на фейсбук-сторінку Нікополь феросплавний.

Чоловік минулого року влаштувався на підприємство, до цього багато років відпрацював в АТ «ПГЗК», де був активним учасником спортивних та шахових змаганнь, очолював культмасовий сектор.

«Проте навіть за цей короткий проміжок часу, який він провів на заводі, Олексій Наумов встиг зарекомендувати себе з гарної сторони – користувався повагою в колективі, був справжнім фахівцем своєї справи та надійним товаришем», – йдеться у повідомленні.

У Олексія Наумова залишилась чудова родина – дружина Раїса та двоє дорослих дітей Юлія та Олексій, які згадують його як люблячого чоловіка та батька, палкого патріота своєї країни.

Олексій на фронт пішов добровольцем вже 26 лютого.

Олексій Володимирович дуже любив своє рідне місто Покров, мав там безліч друзів та знайомих, які за веселу вдачу, доброзичливість та любов до української мови, культури та вишиванок прозвали його «Добрий ранок».

Щирий, сміливий, принциповий, завзятий, наполегливий – він пішов з життя, загинувши на полі бою, як справжній патріот, чоловік та нащадок козацького роду.

Нагадаємо, що у боях з рашистами загинув Захисник з Кам’янського Сергій Рєзнік.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: