Skip to content

З побратимом служили разом, а тепер спочиватимуть пліч-о-пліч: на війні загинув Герой з Кривого Рогу

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Загинув Зеленський Сергій Сергійович

Війна…Скільки болю в цьому слові, скільки понівечених життів та доль…Кожного дня з фронту надходять сумні звістки про загибель наших воїнів – Героїв та Героїнь. Кожне втрачене життя – трагедія та невимовний біль. Сьогодні, 6 грудня, в Кривому Розі в останній путь провели Дмитра Рябцева, котрий загинув при виконанні бойового завдання на Херсонщині. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на 1 Міський.

Віддати останню шану бійцю прийшли і його побратими, з котрими він захищав українські кордони. Захисники, на знак поваги, стали на коліна, зустрічаючи труну з загиблим.

Дмитро Рябцев був хорошою та товариською людиною, полюбляв мандрувати, ходити в походи, займався альпінізмом. Працював чоловік на криворізькому підприємстві, був кваліфікованим працівником та досвідченим майстром на всі руки. До того, як вступити до лав ЗСУ, кожного дня допомагав тримати фронт допомоги у рідному місті – Кривому Розі.

На початку вересня став добровольцем та пішов захищати Україну від російських загарбників. Служив головним сержантом-командиром гранатометного відділення роти вогневої підтримки військової частини А-4706. Його поважали, як бойові побратими, так і командири. Товариші по службі присвоїли чоловікові позивний «Золотий», адже Дмитро був дуже хорошою людиною.

Життя Героя обірвалося під час виконання бойового завдання на Херсонщині. Він, разом зі своїм товаришем Богданом Цвеліхом, наїхали на протитанкову міну ворога. Вони разом служили та пліч-о-пліч спочиватимуть на кладовищі.

У Дмитра залишилася дружина та 14-річна донька.

Вічна пам’ять Герою…Маємо завжди пам’ятати, якою ціною виборюється Перемога!

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: