Skip to content

Оренда генератора в Дніпрі: які умови та скільки коштує

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Оренда генератора ціна

Генератор – вже давно не забаганка, а необхідність. Представники бізнесу ще на початку повномасштабного вторгнення запаслись необхідним приладдям, щоб мати можливість продовжувати роботу за будь-яких умов. Але вони потрібні не тільки бізнесу. Ті, хто вирішив замовити з-за кордону чи придбати в Україні генератори, стикнулись з їх нестачею або ж непомірно високою ціною. На допомогу прийде послуга з оренди генераторів. Скільки коштує орендувати такий прилад у Дніпрі, дізнавались журналісти сайту “Наше місто”.

Варто зазначити, що оголошень про оренду генераторів не так багато, але вони все ж таки є. На платформі ОЛХ ми знайшли декілька з них.

В деяких оголошенях одразу вказано дату, з якої прилад буде доступний.

Не у всіх оголошеннях вказані ціни. Вартість залежить від потужності самого генератора, вида палива та терміну, на який планується його орендувати. 

Наприклад, дизель-генератор на 5.5 кВт можна орендувати за 1500 гривень на добу. Треба залишити і заставу – 500 у.о. та документ. Можлива також доставка та підключення.

На майданчику Prom.ua ціни стартують від 500 гривень на добу, проте найдешевші варіанти на даний час всі розібрали. Для оренди доступні і потужні генератори – 32 та 40 кВт. Вартість оренди на добу – від 2500 гривень.

Проаналізувавши ринок оренди генераторів у Дніпрі, сміливо можна сказати, що пропозиції є, незважаючи на шалений попит. Варто попіклуватись про оренду заздалегідь, оскільки день в день варіанти можуть бути заброньовані.

Читайте також: Дніпро та область повертаються до планових відключень світла: графіки.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: