Skip to content

Креветки замість укриття в підвалі: в Дніпрі мешканці б’ють тривогу через підпільну акваферму

Новини Дніпра: Креветки в підвалі будинку - Наше Місто

Акваферма просто в житловому будинку Дніпра! На бульварі Кобзаря, що на Лівобережному-3, підприємець обладнав виробництво невідомої морської живності прямо у підвалі багатоповерхівки. Поставив декілька великих басейнів й нікого не пускає всередину. Мешканці скаржаться на поганий запах, плісняву та головне – відсутність доступу до укриття. Жителі будинку б’ють тривогу і намагаються повернути контроль над стратегічно важливим під час війни приміщенням, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на 11 канал.

Новини Дніпра: Креветки в підвалі будинку - Наше Місто

Люди вважають, що креветочний бізнес у підвалі, який вони за свій кошт обладнали під укриття, став можливим, тому що будинок офіційно не введений в експлуатацію. Тому прав на приміщення в них немає. По документам – це незавершене будівництво, яке вело КП «Регіон-Лідер» Дніпропетровської обласної ради. Обіцяли здати будинок ще 3 роки тому, але віз і нині там.

Люди зверталися в облраду, викликали на місце правоохоронців, написали заяву. В поліції заявили, що інформація зареєстрована до журналу єдиного обліку відділення поліції №2. Ще 8 листопада правоохоронці відправили службовий лист для інформування у Держспоживслужбу. Але минув майже місяць, і нічого не змінилося.

Мешканці думають, що підвал в оренду підприємцям здав підрядник, якого винаймав основний забудовник – КП «Регіон-Лідер». Від облради журналісти відповіді не отримали.

На будинок вже звернули увагу в КП «Дніпроводоканал». Бо більше півроку ані креветочні підприємці, ані жителі за воду не платять.

Детальніше в сюжеті.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Райони Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: