Skip to content

Пекучий біль знищував зсередини: в лікарні Дніпра врятували бійця з тяжкою вогнепальною раною

Аліна Рудич

Новини Дніпра: В 6 лікарні врятували бійця

Дніпровські лікарі продовжують рятувати наших захисників. Не покладаючи рук, не жаліючи себе лікарі роблять все можливе, аби ставити на ноги українських Героїв. Черговою історією порятунку з журналістами сайту “Наше місто” поділились в департаменті охорони здоров’я ДМР.

Цей герой отримав шанс на порятунок у міській лікарні №6.  У бою 34-річний Олексій (ім‘я змінено) отримав важку вогнепальну рану плеча, лопатки та ключиці. Були ушкоджені легені і постійно не вистачало повітря.

Складні переломи і пекучий біль знищували зсередини. Першу допомогу надали в шпиталі. Далі – надія лише на наших лікарів. 

У лікарню чоловік потрапив у важному стані з сильною кровотечою. Проте медики встигли вчасно. Чоловік переніс складну операцію. Лікарі робили все можливе, аби врятувати руку. Для цього йому встановили апарат зовнішньої фіксації.

Далі Олексія очікувала евакуація і тривалий процес реабілітації. Попри складні поранення, стараннями лікарів було зроблено все можливе, аби врятували солдата. Ще одна перемога!

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: