Skip to content

Напад на активістку Ешонкулову: свідки бояться говорити через людей Наріка

Новини Дніпра: Наталія Ешонкулова напад

Активістка Наталя Ешонкулова стала жертвою нападу біля дверей власного житла більше року тому. Замах на її життя продовжують розглядати в АНД суді Дніпра. На лаві підсудних троє, але замовників все ще залишають поза розглядами. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на ДніпроTV.

Свідки замаху на активістку Наталію Ешонкулову бояться за власні життя/ Судовий розгляд її справи нині на стадії допиту свідків. Одного з них – центрального у справі – сторона обвинувачення вимагає допитувати поза залою суду, з міркувань безпеки.

«На теперішній час обставини, що свідчать про наявність реальної загрози життю та здоров’ю свідка у випадку надання показань, продовжують існувати, в зв’язку з чим стороною обвинувачення подане клопотання про допит з використанням технічних засобів з іншого приміщення, у тому числі поза приміщенням суду».

Сторона захисту – проти. Адже це позбавить чотирьох адвокатів можливості робити перехресний допит та аналізувати побачене свідком. Попри колективний протест захисників підозрюваних, суд ухвалив рішення на користь прокуратури.

Сама потерпіла пояснює: це не єдиний свідок, який боїться за своє життя.

«У нас є ще кілька свідків, які ще не виступили по справі, і, відповідно до тих рапортів, що я бачила, вони теж заявляли, що бояться прибувати в суд. Бояться наслідків для свого життя від тих, хто замовив замах на моє життя», – розповідає жертва замаху на життя Наталія Ешонкулова.

 Нагадаємо, замовниками замаху на своє життя Наталія назвала Олександра Петровського, відомого у Дніпрі, як авторитет «Нарік», та його поплічників. Розгляд справи продовжать у грудні, допит ключового свідка по справі буде закритим.

Категорія: Важливо, Відео, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: