Skip to content

11 днів тиші та тривоги: на Дніпропетровщині шукають двох маленьких дітей

Ксенія Куземко

11 днів тиші та тривоги: на Дніпропетровщині шукають двох маленьких дітей

На Дніпропетровщині розшукують двох неповнолітніх хлопчиків. Вони зникли 19 листопада у місті Кривий Ріг. Хлопці – друзі, живуть через кілька вулиць один від одного. Їх часто бачили разом, діти жебракували, а інколи старший Георгій Ковальов навіть виїжджав у центр міста самостійно. Де були батьки, та з яких причин могли діти втекти – розповімо у матеріалі «Наше місто» з посиланням на «СВОЇ. Кривий Ріг».

6-річний Данило живе зі своїми батьками та сестрами. Усього у родині четверо дітей. А сусіди кажуть, що жінка вагітна вже і п’ятим. Мати хлопчика ще досі не звернулась у поліцію.

У 8-річного Георгія мама написала заяву до поліції про зниклого сина. Матір хлопчика не має припущень де може бути її син. За словами директорки школи, де хлопчик навчається, заняття він відвідував, проте, мав захоплення кататися громадським транспортом. Інші кажуть, що у Жори вже й раніше були спроби втечі.

Педагоги думають, що ідея втечі належить Жорі, а менший Данило просто пішов за старшим у пошуках пригод.

За словами сусідів батьки Георгія п‘ють, сваряться. Вони у групі ризику на обліку соцслужб.

Також обоє дітей часто люди бачили на магазині – просили то батькам цигарок, то собі щось.

Поліція звертається до усіх, хто бачив дітей чи володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження Георгія та Данила з проханням негайно повідомити про це за телефонами: 102, 096-198-7520, 096-822-09-02.

Прикмети зниклих дітей

Георгій Ковальов, 8 років. Зріст 130 см, середньої статури, світле волосся, очі блакитні, родима пляма під лівим оком. Був одягнений у куртку синього кольору, сіру шапку з бубоном, чорні штани та кросівки.

Данило Литенець, 6 років. Зріст 125 см, середньої статури, чорняве волосся, очі карі. Був одягнений у куртку чорного кольору, шапку темного кольору, чорні штани та кросівки чорного кольору.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: