Skip to content

“А я вам зараз покажу…”: на ДніпроTV з’явилася нова програма

"А я вам зараз покажу...": на ДніпроTV з'явилася нова програма

В умовах сучасної війни телеграм став одним із основних джерел отримання інформації з фронту. Десятки тисяч повідомлень, новин та пліток в одному додатку. Опираючись на це, на ДніпроTV з’явилася нова програма – «А я вам зараз покажу…». Ідея – зібрати все найцікавіше до купи та видати дайджестом. Як прийшла ідея формату та коли виходить програма – розказав її ведучий Артем Мороз.

1. Розкажи про себе, які в тебе захоплення?

Мені 22 роки, у вільний від роботи час я займаюся музикою. На неї йде багато часу, але я витрачаю його з великим задоволенням. Окрім цього іноді граю в комп’ютерні ігри, але не люблю коли вони затягують, це більше як можливість відпочити та відволіктись на пів годинки. Також недавнім часом з’явилося захоплення веб дизайном.

2. Як ти потрапив на телебачення та скільки ти тут працюєш?

Взагалі, на телебачення потрапив я спонтанно, відразу на ДніпроТВ. Трошки більше року тому мені запропонували, а я не довго думаючи погодився. Мені завжди було цікаво вивчати щось нове, це теж виявилося досить привабливою ідеєю. В перший же день мого стажування я поїхав на зйомку сам. Було страшно і я не знав що робити, але я був на зв’язку з колегами і мені допомогли.

3. Як прийшла ідея нової програми?

Ой, про свою програму я почав задумуватись ще до повномасштабної війни, але напад росії вніс свої зміни. Наш телеканал з перших годин нападу в ефірі, роботи було дуже багато. Через це довелося відкласти бажання своєї програми. Але з часом з’явилася ідея – для всіх месенджер телеграм став дзеркалом війни, в якому постійно дивляться новини з фронту. Вранці, на роботі, за їжею та і взагалі будь де. Чому б це не зібрати до купи, та не видати дайджестом? Щоб люди відпочили від новин з фронтів, від своїх телефонів та не витрачали зайвий раз нерви. Обрали час виходів в понеділок та четвер о 17:30, як в ефірі телеканалу так і в ютубі – це були найоптимальніші варіанти. В понеділок ми випускаємо новини зібрані з п’яниці по неділю, а у четвер, все актуальне з понеділка.

4. Які новини стають героями програми?

Найяскравіше що є – це звільнення нашої землі. Люди які зустрічають наших захисників викликають справжні сльози. Також неперевершена робота ЗСУ – то є база. В кожному випуску можна побачити як працюють наші десантники, артилеристи, ССО та інші підрозділи. Зізнаюся, мені дуже приємно дивитися як палають рашисти. Взагалі плітки, які ширяться телегою теж можуть потрапити у випуск.

5. Цим пліткам є місце? Взагалі, новини проходять якусь верифікацію перед висвітленням?

Новини я беру лише з офіційних джерел, але якщо є плітки – я обов’язково кажу, що інформація не перевірена, чи потребує підтвердження. Адже інформаційна гігієна – це дуже важливо зараз.

6. Що буде з програмою, коли ми переможемо?

Насправді, я розумію, що вона перестане бути актуальною. Але мені б дуже цього хотілося. Плани після перемоги уже є, зупинятися не буду і займусь іншою програмою, можливо, в подібному форматі робити огляд новин, може в перемішку з якимись жартами. А доки ми боремось – буду показувати актуальну інформацію з фронтів.

Категорія: Відео, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: