Skip to content

Маленькі українці підкорили Німеччину: COLOR MUSIC з Дніпра проводжали під овації та сльози

Новини Дніпра: COLOR MUSIC в Німеччині - Наше Місто

Дитячий хор COLOR MUSIC дав великий благодійний концерт у Дортмунді. Маленькі українці викликали фурор у німецького глядача. Діти, які вимушено залишили власні домівки, заспівали національні пісні на великому Європейському конкурсі. Керівник хору Олена Петрикова розповіла журналістам «Наше місто», які пісні заспівали юні артисти та як вони відчувають цю війну через пісні.

Новини Дніпра: COLOR MUSIC в Німеччині  - Наше Місто

«Зала просила на біс пісню-символ «Червона калина» , а діти намагалися зробити все можливе, аби ця пісня саме у їх виконанні максимально вразила людей».

Саме так, українців проводжали, стоячи та з аплодисментами, люди розуміють, чому саме ці пісні та саме нашою мовою так важливо зараз виконувати. Діти співають та несуть нашу культуру через весь світ, щоб про війну дізналося ще більше людей. Щоб світ допоміг всім, хто втік від війни і смерті, повернутися додому, в мирну Україну.

«Діти вийшли заспівати у худі, які вже не потрібно представляти « I`am Ukrainian». Такі ж носить наш президент Володимир Зеленський. Діти розуміють, що саме вони – майбутнє нашої держави, і несуть велику відповідальність, представляючи нашу державу на міжнародній арені» – розповіла журналістам «Наше Місто» Олена.

Новини Дніпра: COLOR MUSIC в Німеччині  - Наше Місто

Українці по всьому світу розповідають про те, що відбувається у них вдома. Дехто з дітей тікав від окупації, хтось від «прильотів» у рідному місті, а в декого більше немає домівки в Україні. Тільки коли всі почують голоси цілого хору з України, можливо, зрозуміють ці почуття та зовсім по-іншому зможуть побачити пісню про чарівну червону калину.

Категорія: Афіша, Війна, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: