Skip to content

Штучні ялинки у Дніпрі: де придбати новорічну красуню та скільки вона коштуватиме

Софія Танченко

Новини Дніпра: Скільки коштує штучна ялинка у Дніпрі

Новий рік вже не за горами, тому настав час потроху готуватися до свята. Хоча воно цього разу не буде таким як завжди, через повномасштабну війну, яку почала росія. Та все ж, поки наші захисники дають нам можливість відносно спокійно жити, мріяти та вірити у щасливе майбутнє, ми маємо це робити. Тому вже слід задуматись над придбанням новорічної ялинки. Останні роки штучні ялинки стають більш популярними. Тож журналісти сайту “Наше місто” зробили для вас підбірку місць, де у Дніпрі можна придбати новорічну красуню, та скільки це коштуватиме.

Перше, що спадає на думку, це супермаркети. Всі ми часто в них буваємо, тому вже давно помітили, що в більшості з них з’явились у продажу штучні ялинки та різні новорічні прикраси.

У супермаркетах “Сільпо” та”Варус” штучних ялинок в продажу немає. Проте є різні ялинкові прикраси, свічки, різдвяні віночки.

В “АТБ” у продажу є три розміри штучних ялинок: 50 см — 199 грн, 1,5 м — 799 грн та 1,8 м — 1199 грн.

У магазинах “Аврора” також є декілька розмірів ялинок: 75 см — 179 грн, 1,2 м — 449 грн.

У канцелярському магазині ”Канцлер”, як не дивно, також продають ялинки. Тільки ціни там не дуже приємні. За ялинку висотою 120 см доведеться заплатити 1169 грн. Зелена метрова красуня обійдеться в 729 грн, а засніжена — 1248 грн.

Найбільший асортимент штучних ялинок у гіпермаркеті “Епіцентр”. Ціни, загалом, не дуже приємні. Проте є бюджетні варіанти.

Наприклад, блакитна ялинка висотою 220 см коштуватиме 8800 грн. Різдвяна зелена ялинка висотою 210 см коштуватиме 3500 грн, проте є схожий варіант і за 2700 грн.

Ну, а якщо у вас немає багато місця, то в продажу є і малеча: 220 грн за ялинку висотою у 60 см.

Також штучну ялинку можна замовити в Інтернеті. Зараз існує безліч таких сайтів і ціни там дуже відрізняються.

Є можливість замовити ялинку і в Instagram. Правда, якщо у вас обмежений бюджет, то доведеться пошукати сторінку з більш-менш низькими цінами.

Так, наприклад, магазин yalynka_zahid продає своїх красунь у Дніпрі та Павлограді, а також відправляє новою поштою у інші міста.

Ціни там дуже різні. Королівська засніжена коштуватиме 4900 грн за 1,8 м і 6400 грн за 2,1м.

А от ялинка “Лідія” з шишками обійдеться у 1100 грн за 1,5м, 1650 грн за 1,8м, 2000 грн за 2м.

Все залежить від розміру вашого гаманця.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: