Skip to content

Алопеція війни: скільки в Дніпрі коштує врятувати волосся

Стрес, який ми всі відчули на початку війни, може позначитись на стані здоров’я навіть через декілька місяців. Тому цієї осені багато хто став помічати активне випадання волосся. Як лікують алопецію та скільки це коштує у Дніпрі дізнавались журналісти сайту «Наше місто».

Якщо у вас почало випадати більше волосся, ніж зазвичай, в умовах стресу – це нормально і ще не катастрофа. Насторожити має те, що у вас з’явилася зона, де волосся випало і нове не росте. Це вже привід звернутися до лікаря. Бо низка захворювань може супроводжуватися втратою волосся і дуже важливою є своєчасна діагностика.

Фахівці називають стійке випадіння волосся – алопеція. Існує декілька способів її лікування. В одній з клінік Дніпра пропонують лазерне лікування алопеції. Середній курс включає 6-10 сеансів. Вартість одного сеансу 1900 грн. Але у процедури є низка протипоказань, тож зважте очікувану користь та можливі ризики.

перебої зі світлом та  зв’язком

Центр кометології пропонує плазмотерапію. Алопецію лікують методом введення людині її власної плазми. Це має уповільнити випадіння. Вартість однієї процедури – від 900 грн. Кількість сеансів злежить він стану волосся людини.

Мезотерапія шкіри голови – ще один метод лікування алопеції. Техніка мікроін’єкцій медикаментів внутрішньошкірним шляхом у ділянку ураження дозволяє швидко досягти бажаного результату. Один сеанс коштує від 800 грн.

За необхідності медики призначаєть спеціальну гормональну терапію. Фізіотерапевтичне лікування також має позитивний ефект, покращує кровообіг шкіри голови та стимулює функціонування волосяного фолікула. Для зміцнення організму призначаються вітамінні та мінеральні комплекси.

Слід пам’ятати, що самостійне лікування малоефективне, тому при перших симптомах захворювання звертайтеся до лікаря. І тоді ваше волосся стане прикрасою та приводом для гордості.

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: