Skip to content

Навічно залишиться 31-річним: на війні загинув залізничник з Дніпра

Новини Дніпра: Євген Кулебакін загинув - Наше Місто

24 вересня поблизу населеного пункту Преображенка Запорізької області загинув Євген Кулебакін. 23 жовтня йому мало виповнитися 32 роки, але він навічно залишиться 31-річним, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на Укрзалізницю.

Євген рано залишився сиротою, виховувався в родині дядька. У 2010 році закінчив Дніпровський професійний залізничний ліцей.

Працював складачем поїздів, помічником машиніста тепловоза на промисловому підприємстві міста Дніпра. А з червня 2014 року влаштувався в локомотивне депо Нижньодніпровськ-Вузол регіональної філії «Придніпровська залізниця». Спочатку освоїв специфіку роботи слюсаря з ремонту рухомого складу пункту технічного огляду електровозів, а за декілька місяців перейшов на виробничу дільницю автогальмівного обладнання.

У 2015-2017 роках Євген проходив строкову службу. У 2018-му уклав чотирирічний контракт на службу в ЗСУ. Він мав закінчитися в березні 2022 року. Та напад рашистів усе змінив. Військовий підрозділ, де служив Євген, з перших днів війни став на захист країни.

У телефонних розмовах з колегами з депо Євген завжди був оптимістично налаштований: «Україна здолає ворога!». На своєму боєвому посту він робив для цього все можливе.

Не забудемо! Вічна пам’ять герою!

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: