Skip to content

Хатинка на курячих ніжках: чи реально купити квартиру в Дніпрі за 5 тисяч доларів

У листопаді в новобудовах Дніпра поступово зростають ціни на житло, у той же час на вторинному ринку спостерігається зниження вартості квадратних метрів. Чи можна придбати квартиру за доступною ціною, дізнавались журналісти сайту «Наше місто».

Найдешевша квартира, за даними сайту з продажу нерухомості, коштує 231 тисячу гривень. Розташована вона в районі АНД, на лівому березі Дніпра. Площа квартири – 20 кв.м. Висота стелі – 3,8 м. Стан – після будівельників, усі комунікації нові (будинок після реконструкції).

У Новокадацькому районі можна придбати квартиру за 239 тисяч гривень. Вона розташована на 1 поверсі двоповерхового шлаколітного будинку. Загальна площа – 21 кв.м. Кімнати прохідні, пічне опалення, є комора для зберігання вугілля або дров, зручності на вулиці, вода у дворі. Є гараж.

За 310 тисяч гривень можна придбати квартиру, яка знаходиться в селищі Таромське. Перший поверх триповерхового будинка, нові вікна, індивідуальне електричне опалення, газова колонка.

420 тисяч гривень коштує квартира-студія, розташована по проспекту Івана Мазепи. 7 поверх дев’ятиповерхового будинка. Загальна площа – 17 кв.м. Опалення централізоване, косметичний ремонт.

Однокімнатна квартира, розташована в районі автовокзалу, коштує 461 тисячу гривень. Перший поверх, загальна площа – 20 м.кв. Опалення газове, електроплита, сумісний санвузол.

Новини Дніпра: найдешевші квартири Дніпра - Наше Місто

Тож придбати квартиру за помірну ціну можна у лише віддалених районах Дніпра, або якщо таке житло потребує капітального ремонту та розташоване у старих будинках.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: