Skip to content

У Дніпрі під’їзд будинку тиждень плаває в нечистотах: що говорять в житлосервісі (Відео)

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Під'їзд будинку тиждень плаває в нечистотах

У Дніпрі мешканці будинку за адресою вул. Севастопольська, 1 скаржаться на нестерпний сморід та витік каналізації прямо у під’їзд. Люди вимушені пересуватись імпровізованою цегляною доріжкою. Комунальники реагують на ситуацію завчасно, проте існує проблема і в поведінці самих мешканців, повідомляє “Наше місто” з посиланням на 11 канал.

Цегляну доріжку прокладала Лариса Степанівна. Вона зазвичай і прибирає наслідки витоку каналізації.

“Нашому будинку 61 рік. Звичайно, комунікації потребують заміни. Я знаю, що прогнила каналізаційна труба. Приїжджали робітники, все прибрали, щоб легше було прочищати.

Аварійка ввечері приїжджає, все пробивають. Вночі – все нормально, а вранці знову починається”, – розповідає Лариса Степанівна.

Відходи течуть не лише у під’їзд, але і підмивають фундамент.

“Приїжджали служби, викачували це все, але вирішити проблему не вдалося”, – розповідає мешканець будинку Дмитро.

За словами працівників керуючої компанії, яка обслуговує будинок, проблема виникає саме через недбалість самих мешканців.

“До цього призвело неправильне використання каналізаційної системи. Кожен раз, коли приїжджає наша служба, достає те, що там не повинно бути – предмети жіночої гігієни, серветки. Цього категорично не повинно бути”, – наголошує старша менеджерка компанії “Житлосервіс-14” Ольга.

Комунальники вкотре прочистили каналізацію. Якщо і цього разу це не допоможе, щоб запобігти підтопленню, аварійну ділянку трубопроводу планують замінити на нову.

Читайте також: Атака дронів-камікадзе на Дніпро: що відомо про стан постраждалих.

Категорія: Важливо, Відео, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: