Site icon Наше Місто

У Дніпрі декомунізують будинок, який постраждав від ракетного удару

У Дніпрі декомунізують будинок - Наше Місто

У Дніпрі продовжується декомунізація радянської символіки із фасадів будинку. Фасад та башта одного з будинків постраждали від ракетного удару и потребували відновлення. Одночасно з цим місцева влада вирішила провести декомунізацію шпиля, на якому ще досі сяяв символ Радянського Союзу. Замість нього буде встановлено символ свободи і боротьби – тризуб, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на департамент самоорганізації населення Дніпровської міськради.

«Радянський союз сам себе вичерпав і саме тому, ми хочемо показати як можна замінити символи тоталітарного режиму на національно єдині за допомогою рідної символіки🇺🇦

Вважаємо, що саме під час війни декомунізація стала ще більш важливою і нагадує нам про символи, які роздроблюють і пригнічують нашу національну єдність!

Саме такі символи залишив після себе «совок» на фасаді і шпилі одного з багатоквартирних будинків у нашому місті, саме тому найближчим часом ми плануємо відновити фасад і встановити новий український тризуб»,  – розповіли в департаменті.

Категорія: Війна, ЖКГ

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version