Skip to content

Плакала в зруйнованому домі в Куп’янську: неймовірна історія військового і собаки (Ексклюзив)

Дарина Сухоніс

Плакала в зруйнованому домі в Куп’янську: неймовірна історія військового і собаки (Ексклюзив) Новини Дніпра

Що відрізняє нас від ворога? Це бажання не нищити, а рятувати. І поки росіяни продовжують геноцид українських, наші хлопці рятують навіть тварин. Це неймовірно зворушлива історія, яку журналістам “Наше Місто” розповіли військові.

«Мала, ти їдеш з нами!»

В деокупованому, але побитому ворогом Куп’янську військові УДА побачили в зруйнованому будинку собаку породи албай. Коли вони підійшли, ця знесилена і злякана дівчинка просто почала виляти хвостом.

«Все, мала, їдеш з нами!», – сказав їй одразу військовий Ганс. Він став її рятівником і певно, янголом-охоронцем. Тепер Пума, так назвав її  хлопець, живе з ним.

Але наразі дівчинку треба терміново доправити до  ветлікаря і додому до військового – у Вінницю! Там її вже чекає родина хлопця. Витрати на бензин Ганс бере на себе, але треба авто та люди!Терміново!

Адже бойові дії тривають і Ганс не може повноцінно опікуватись Пумою, а знесиленій красуні треба любов, спокій і огляд фахівця.

Дмитро і волонтери, які співпрацюють з військовими, звертаються до усіх небайдужих, хто може допомогти перевезти Пуму у Вінницю з Харківщини. Телефонуйте:  Валентин +380 66 077 53 60 (волонтер з Дніпра)

П.С. Уявіть тільки, що пережила Пума. Сама, кинута господарями у зруйнованому будинку, вона все ж таки чекала. Віддано чекала на диво. І диво сталось – прийшов її янгол Ганс у формі ….

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: