Site icon Наше Місто

Опалювальний сезон у Дніпрі: в КП «Теплоенерго» зробили важливу заяву про тарифи і борги

Опалювальний сезон у Дніпрі, про тарифи і борги - Наше Місто

У Дніпрі згідно з розпорядженням міського голови Бориса Філатова стартував опалювальний сезон 2022-2023. Всі системи заповнені і поступово тепло з’явиться в домівках усіх містян. Як відомо, зиму обіцяють важку, і в цих умовах перед нами стоїть задача – підставити плече підтримки нашим комунальникам, які роблять усе від них можливе, щоб забезпечити місто теплом. Зробити це ми можемо, сплачуючи поточні рахунки за тепло, а також поступово віддаючи борги, які накопилися. Який зараз у Дніпрі дає тариф на опалення від КП «Теплоенерго» та скільки підприємству заборгувало населення, дізнавалися журналісти сайту «Наше місто».

Про тарифи

Тариф для населення складає 1741,32 коп за 1 Гкал. Він не буде змінюватися протягом усього опалювального сезону.

Про борги

Загальна заборгованість споживачів за послуги з постачання теплової енергії, яких обслуговує КП «Теплоенерго» станом на 1 листопада 2022 року складає 1 млрд 341 млн грн. З них заборгованість населення 1 млрд 114 млн грн.

Що робити, якщо є накопичена заборгованість

З метою підвищення платіжної дисципліни працівниками КП «Теплоенерго» завжди вживаються усі передбачені чинним законодавством заходи. Якщо у Вас вже є накопичена заборгованість, пропонується укласти договір реструктуризації.

Для цього необхідно звернутись до абонвідділу за адресою вул. Глінки 15 А.

При собі необхідно мати:

В КП «Теплоенерго» розуміють важкий фінансовий стан багатьох містян і просять сплачувати по можливості. Маленькими сумами, трохи наперед чи недоплачувати, але головне — сплачувати!

Категорія: Війна, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version