Skip to content

Робота кипить: у Дніпрі ремонтують дорожнє покриття на Мануйлівському проспекті (Фото)

Михайло Чернов

Новини Дніпра: Ремонт Мануйлівського проспекту - Наше Місто

На проспекті Мануйловському упорядковують дорожнє покриття. Роботи виконуються у рамках ремонтів доріг національного значення, що пролягають через Дніпро, повідомляє сайт «Наше місто».

Новини Дніпра: Ремонт Мануйлівського проспекту - Наше Місто

Загалом на Мануйлівському проспекті, який є важливою транспортною артерією для лівого берега Дніпра, відремонтують близько 4000 квадратних метрів покриття, повідомив Дмитро Коробов, начальник управління інфраструктури Департаменту благоустрою та інфраструктури міської ради Дніпра. В результаті замість вибоїн та напливів, що виникли у т.ч. через інтенсивний рух вантажного транзитного транспорту, на проспекті буде рівне і акуратне покриття.

Як відомо, з початком агресії проти України Кабінет міністрів своєю постановою №590 позбавив місцеву владу можливості проводити ремонтні роботи (крім аварійних). Тому міська влада не може упорядковувати дорожнє покриття на вулицях Дніпра, яке в низці місць потребує оновлення. Однак вихід із складної ситуації було знайдено: у рамках розпорядження голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченкоа Дніпро отримав можливість виконати ремонти доріг загального користування (або національного значення), які проходять через наше місто.

Новини Дніпра: Ремонт Мануйлівського проспекту - Наше Місто

Навколо Дніпра немає об’їзної дороги, а, отже, дорогами загального користування є ціла низка міських вулиць і магістралей. Раніше міські служби розпочали ремонт на вул. Маршала Малиновського, проспекті Сергія Нігояна, вулиці Івана Мазепи та деяких інших магістралях. Усього відремонтують чотири ділянки доріг національного значення на території Дніпра.

Новини Дніпра: Ремонт Мануйлівського проспекту - Наше Місто

Роботи йдуть і на пр. Мануйлівському, який разом із деякими іншими вулицями на лівому березі Дніпра є частиною загальнодержавної траси Н-31. Станом на кінець жовтня тут уже відремонтували близько 1000 кв. метрів дорожнього покриття

А всього в рамках робіт з оновлення трас національного значення на території Дніпра відремонтують 55 тис. кв. м дорожнього покриття, повідомив Дмитро Коробов. Незважаючи на складності та затримки, що виникають через ворожі обстріли, їх наслідки та перебої з електроенергією, роботи планують виконати до кінця листопада.

Фото Валерія Кравченка.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: