Skip to content

Залишилось три доби: у Дніпрі просять терміново передати показники електролічильників

Коли передавати показники електролічильників - Наше Місто

Компанія YASNO нагадує: щоб отримувати рахунки з нарахуваннями лише за фактично спожиту електроенергію, необхідно регулярно та своєчасно передавати показники лічильника. Для мешканців Дніпра та області цей період стартує, починаючи за два дні до кінця місяця та до 2 числа (включно) місяця, наступного за розрахунковим. Якщо враховувати, що у жовтні 31 день, то у городян є три доби, щоб передати показники. Якщо не передати свідчення вчасно, у YASNO нарахують оплату за місяць за вашими середніми показниками, що часто не співпадає з дійсністю, передає кореспондент «Наше місто» з посиланням на прес-службу компанії.

Швидко передати показання лічильника можна через:

• Форму передачі показань на сайті YASNO. Для її використання не потрібна реєстрація або наявність облікового запису в Особистому кабінеті. Щоб скористатися формою, достатньо натиснути кнопку “Передати показання лічильника” на головній сторінці yasno.com.ua та ввести дані.

Viber-бот YASNO-Online. У головному меню потрібно вибрати пункт “Передати показання” і потім дотримуватися підказок. З допомогою бота можна як передавати показання, а й вносити платежі без комісії з п’яти лицьовим рахунках.

• За телефонами (056/067/050/093) 770-11-55. У меню потрібно вибрати автоматичний сервіс передачі показань лічильника. Далі, дотримуючись вказівок помічника, слід надати інформацію про свій особовий рахунок, а потім ввести показання лічильника. Усі дані вносяться через голосовий робот (клієнту слід промовляти інформацію в слухавку). Цей спосіб підходить клієнтам, які не користуються інтернетом.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: