Skip to content

У КП “Дніпроводоканал” зробили важливу заяву по оплаті за воду

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Оплата за воду, Дніпроводоканал

Незважаючи на війну, дніпровські комунальники докладають максимум зусиль задля безперебійної роботи всіх міських комунікацій. Фахівці КП “Дніпроводоканал” щодня виконують ремонтні роботи з усунення поривів, витоків та засмічень на водопровідно-каналізаційних мережах. З огляду на це, дуже важливо вчасно оплачувати надані послуги. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на сайт КП “Дніпроводоканал”.

В напружених умовах війни в країні, найголовнішим пріоритетом для фахівців “Дніпроводоканалу” являється безперебійне забезпечення мешканців міста послугами з централізованого водопостачання та водовідведення.

“Подальша стабільна робота нашого підприємства суттєво залежить від наявності матеріалів, необхідних для створення та надання мешканцям міста якісних та безперебійних послуг.

На жаль, виконання всіх необхідних для роботи підприємства заходів, можливо лише за участі наших споживачів.

У зв’язку з чим, шановні мешканці міста, звертаємось на вашу адресу з проханням знайти фінансову та технічну можливість здійснити оплату за спожиті послуги централізованого водопостачання та водовідведення”, – йдеться в повідомленні “Дніпроводоканалу”.

Сплатити рахунки за воду та каналізацію можливо за посиланням (Оплата).

Категорія: Важливо, Війна, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: