Skip to content

Попри всі труднощі воєнного часу: як у Дніпрі продовжують виконувати доручення Філатова

У багатоповерхівці за адресою: вул. Киргизька, 4 (під’їзд № 2) закінчили поточний ремонт ліфту. Роботи оперативно виконали за зверненням мешканців будинку до Бориса Філатова під час прийому міського голови (який нещодавно поновили). Попри війну та економічні виклики у місті продовжують системно вирішувати нагальні проблеми дніпрян. 

«Нині маємо можливість проводити лише поточні ремонти, оскільки постанова Кабміну № 590 забороняє виконувати капітальні. Після ремонту зустрілися з мешканцями будинку, вислухали їхні зауваження, які ліфтова компанія обов’язково усуне. Також упродовж двох-трьох тижнів після закінчення ремонту проводяться пусконалагоджувальні роботи. Після чого ліфт цілком буде готовий до експлуатації», — прокоментував представник департаменту житлового господарства міської ради Єгор Худяков. 

За словами головного інженера ТОВ «Ліфтовик-Дніпро» Єгора Шевченка, ліфту майже 30 років і він вже був в аварійному стані:

«Замінили станцію керування, електропроводку, стулки на кожному поверсі, купе-кабіну, пости виклику й наказу, канати, обмежувачі швидкості тощо. Ліфт наразі у робочому стані, однак ще проводяться пусконалагоджувальні роботи. Мешканці висловили зауваження для комфортного користування підйомником, які ми усуваємо». 

Водночас на житловому масиві Тополя-1 у багатоповерхівці за адресою: буд. 16, корпус № 3, під’їзд № 2 іще закінчують поточний ремонт ліфту. З проханням відремонтувати неробочий підйомник до Бориса Філатова теж звернулися мешканці будинку. На особистому прийомі міського голови була мешканка згаданого будинку Людмила Гревцова. За її словами, ліфт часто зупинявся, заїжджав на сантиметрів 10 нижче або вище потрібного. Користуватися ним було небезпечно. 

«Ми, мешканці, склали відповідне звернення до міської ради, віддали його до профільного департаменту і мене запросили на прийом міського голови. І наше прохання не лише почули, а й швидко відреагували. Та й загалом прийом мешканців міським головою мене вразив: усе було швидко, водночас прохання кожного мешканця вислухали. За результатами нашого звернення прийшов фахівець, який обстежив наш ліфт і підтвердив необхідність його ремонту. Одразу ж фахівці взялися до роботи. Ми терпляче чекаємо на наш оновлений ліфт, коли він буде у роботі. Фахівці говорять, що вже закінчують», — розповіла Людмила Гревцова. 

Головний інженер Єгор Шевченко додав:

«Замінили тут станцію керування ліфтом, електропроводку, двері, тяговий шків, обмежувач швидкості тощо. Роботи на завершальній стадії. До кінця тижня плануємо цілком закінчити».

Категорія: Новини Дніпра, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: