Site icon Наше Місто

Вистрелив та вдарив ножем: у Дніпрі жорстоко вбили 13-річного хлопчика

У Дніпрі жорстоко вбили 13-річного хлопчика. У скоєнні злочину підозрюється 59-річний місцевий житель, якого вже затримали правоохоронці. Про це повідомляє кореспондент «Наше місто» з посиланням на поліцію у Дніпропетровській області.

Страшна трагедія сталася у серпні нинішнього року в одному з будинків у Чечелівському районі. Там правоохоронці виявили тіло дитини з вогнепальним та численними ножовими пораненнями.

Правоохоронці повідомили, під час обшуків за місцем проживання та гаражним приміщенням підозрюваного правоохоронці вилучили гранати, пістолети, патрони та холодну зброю.

59-річного чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомили про підозру за фактом умисного вбивства малолітньої дитини та зберігання вогнепальної зброї, бойових запасів без передбаченого законом дозволу (п. 2 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України).

Нагадаємо, 20 січня 2022 року в Одесі на пр. Небесній Сотні сталося жорстоке вбивство. Підозрюваний у вбивстві відрізав голову батькові та зарізав квартиранта.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version