Skip to content

21 жовтня у Дніпрі відбудеться благодійна акція «Прапор України з суші по-українськи»

«Прапор України з суші по-українськи» - Наше Місто

В рамках старту проекту «Місяць здоров’я BE HEALTHY FOR UKRAINE» у Дніпрі заплановано ряд заходів, під час яких будуть збирати гроші для ЗСУ. Дніпрян та гостей міста запрошують 21 жовтня на Європейську площу, де пройде благодійна акція «Прапор України з суші по-українськи». А з 22 жовтня деякі дніпровські медцетри будуть віддавати певний відсоток свого заробітку на закупівлю обладнання та продуктів харчування мешканцям Нікополя, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на організаторів.

«Прапор України з суші по-українськи»

5000 шматочків суші у кольорах українського прапору можна буде придбати на Європейській площі 21 жовтня з 15.00 до 17.00. Зібрані кошти будуть спрямовані на придбання квадракоптеру Mavic 3 Fly More Combo для військової розвідувальної частини А3449 та продуктів харчування українцям, які знаходяться в найгарячіших точках нашої області (м. Нікополь).

Проект «Місяць здоров’я BE HEALTHY FOR UKRAINE»

Кращі медичні центри та клініки, експерти в сфері здоров’я протягом місяця будуть надавати свої послуги та консультації, а певний відсоток від наданих послуг буде спрямовано на закупівлю обладнання та продуктів харчування. Свій пакет здоров’я та експерта можна буде обрати на сайті https://sport-health-city.com/festival

Захід проходить за ініціативи ГО SPORT&HEALTH CITY та підтримки Дніпровської міської ради, Департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР, українська мережа онлайн-рестранів японської кухні Sushi Icons та BE HEALTHY FOOD.

«Прапор України з суші по-українськи» - Наше Місто

Категорія: Афіша, Війна, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: