Skip to content

Потрібно витримати важкий місяць: Геннадій Корбан про переломну ситуацію на війні

Софія Танченко

Новини Дніпра: Геннадій Корбан про ситуацію на фронті

Сьогодні, 14 жовтня, в етері марафону “Інформоборона” на телеканалі Дніпро TV керівник штабу оборони Дніпра Геннадій Корбан розповів про ситуацію на фронті, допомогу військовим та відновлення Дніпра після ракетних ударів, передає “Наше місто“.

За його словами, найважча ситуація на Бахмутському напрямку.

“Там зосереджені вагнерівці та угрупування ворога, які вміють щось робити. Але наші військові не дають їм пролізти та міцно тримають оборону”, – повідомив керівник штабу оборони Дніпра.

На Херсонщині наші військові продовжують контрнаступ і дуже вдало.

“В Херсонській області поступово оборонці відганяють ворога, успіхи там є, надія у нас є. Вчора ще кілька населених пунктів звільнили в напрямку Мелітополя. Це буде дуже добре, сподіваюся лінію фронту відкинуть від Запоріжжя, щоб велике місто було в безпеці. Генштаб не розголошує свої плани і правильно це робить. Дуже вдячні ЗСУ”, – розповів Геннадій Корбан.

Також в етері він згадав і про зустріч “Рамштайн”, що відбулася у Брюсселі. Там прийняли рішення щодо передачі Україні нової партії потужної зброї.

“Сподіваюся, що завдяки тим рішенням, які приймали на зустрічі “Рамштайн”, Україні буде передано достатньо засобів ППО різних типів, і ми нарешті зможемо побудувати такий собі “купол” над країною. З нетерпінням цього чекаємо, щоб ми могли відбивати такі масовані ракетні атаки”, – наголосив Геннадій Корбан.

Штаб ради оборони Дніпра продовжує свою роботу. Геннадій Корбан каже, вони постійно займаються питанням машин для потреб військових. 

Детальніше у відео.

Категорія: Важливо, Відео, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: