Skip to content

Чекає все АТП: у Дніпрі розповіли про водія, постраждалого під час ракетної атаки (Ексклюзив)

Чекає все АТП: у Дніпрі розповіли про водія, постраждалого під час ракетної атаки (Ексклюзив)

10 жовтня під час масованої ракетної атаки на Дніпро один зі снарядів розірвався в декількох метрах від автобуса №36, який перевозив декілька десятків пасажирів. Тільки дивом люди не загинули. Проте більшість отримали осколкові поранення. Чи не найбільше постраждав водій, який був доставлений в реанімацію однієї з міських лікарень. Світлана, представниця АТП, в якому працює Олександр Іванович (так звуть водія – ред.), розповіла нам, як він почувається та чи планує повернутися до роботи.

«У грудні буде 10 років, як Олександр Іванович працює в нашому АТП. Він керував автобусами на різних міських маршрутах, його, напевно, знають, всі колеги по місту. Тому, коли відбулася ця трагедія, нам телефонували водії з усього Дніпра, питали, як він себе почуває, та чим вони можуть допомогти.

Після того, як ми дізналися в якій лікарні наш Саша, відразу направили туди співробітника, щоб дізнатися, чи є в чому потреба. Так от, лікарня забезпечує пацієнта усім необхідним. Потім дружина Сашка мені телефонувала, говорила, що кожного дня навідується головний лікар, цікавиться станом пораненого. Так що, відношенням у лікарні сім’я дуже задоволена», – розповіла Світлана.

Представниця АТП додала, що зараз загрози життю Олександра Івановича немає.

«У нього було проникаюче осколкове поранення черевної порожнини. Уражена одна з легень, стоїть дренаж. Був в реанімації, але зараз вже перевели до хірургічного відділення. Говорить, що готовий повертатися до роботи (сміється – ред.). Та ми прекрасно розуміємо, що треба долікуватися, а потім ще буде тривала реабілітація, на яку потрібні чималі кошти. Знаю, що дочка Наталя оголосила про збір коштів в соцмережах. Ми теж допомагаємо, чим можемо. Не знаю, чи вдасться відремонтувати автобус, на якому їздив Сашко. І скільки на це піде часу та коштів. Щоб там не було, дамо йому новий, нехай возить пасажирів і далі. Переможемо!», – говорить жінка.

Реквізити для допомоги постраждалому водію

4149629358952703

Володіна Наталя Олександрівна (дочка)

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: