Skip to content

Все місто чекає повернення Героя: в Павлограді розповіли про звільненого командира Дениса Шлегу

Новини Дніпра: Денис Шлега, Павлоград - Наше Місто

Серед п’яти командирів, які боронили Маріуполь знаходиться і Денис Шлега, військовослужбовець із Дніпропетровщини. Денис Шлега – полковник Національної гвардії України, командир 12-ї бригади оперативного призначення, учасник російсько-української війни, екс-керівник військової частини 3024 м. Павлоград. Зараз все місто чекає повернення Героя України на рідну землю, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на ДТЕК Павлоградвугілля.

Новини Дніпра: Денис Шлега, Павлоград - Наше Місто

«Весь світ облетіла довгоочикувана новина про звільнення з російського полону захисників України серед яких і захисники сталевої Азовсталі.

Один з воїнів азовсталi – командир 12 бригади Нацгвардії України Денис Шлега – має шахтарське коріння. Його дідусь – видатний Павлоградський шахтобудівник Олексій Іванович Суслін.

Новини Дніпра: Денис Шлега, Павлоград - Наше Місто

«Денис – гідний нащадок свого видатного діда, бригадира прохідників ШСУ-3 комбіната «Дніпрошахтобуд», який вписаний в кращі сторінки історії вугільного Західного Донбасу. Саме він будував більшість шахт Павлоградвугілля, які сьогодні тримають енергетичний фронт💪, – розповів Вiктор Пiльгуй, директор Народного музею історії шахтарської слави ДТЕК Павлоградвугілля. – Ми вболівали за долю кожного нашого захисника і щиро сподіваймося, що наші молитви та добра енергія допоможуть їм відновитися після важких випробувань».

Бажаємо Денису і всім нашим воїнам здоров’я та найшвидшого повернення додому!», – говориться в повідомленні ДТЕК Павлоградвугілля.

Новини Дніпра: Денис Шлега, Павлоград - Наше Місто

П’ятеро офіцерів, які понад 80 днів керували захистом Маріуполя у повному оточенні, не повернуться в Україну зараз. Вони перебуватимуть у Туреччині під особистою протекцією президента Ердогана. Сергій Волинський, Святослав Паламар, Денис Прокопенко, Олег Хоменко та Денис Шлега до кінця війни не мають повертатися додому за умовами обміну.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: