Skip to content

Вони вже їдуть до нас: Кличко показав автобуси, які Київ надає Дніпру

Вони вже їдуть до нас: Кличко показав автобуси, які Київ надає Дніпру

Мер Києва Віталій Кличко показав 30 пасажирських автобусів, 10 з яких їдуть на нас з гуманітарною допомогою. Нагадаємо, що одразу після ракетного удару, внаслідок якого Дніпро залишився без 25% свого автопарку, Кличко зателефонував Філатову и запропонував допомогу, що підтверджує багаторічні добрі відношення між мерами двох міст та є відмінним прикладом взаємодопомоги органів місцевого самоврядування. Борис Філатов щиро подякував колезі за підтримку, повідомляє «Наше місто» з посиланням на DniptoTV.

Автобуси, які столиця передала Дніпру, – це МАЗи двох моделей, з низьким рівнем підлоги та пасажиромісткістю 100 та 150 осіб. Вони обладнані пандусами для комфорту пасажирів на інвалідних візках. Кабіни водіїв – із системами кондиціювання повітря. Двигун і автоматична коробка передач – виробництва відомих фірм Mercedes-Benz та Voith, що забезпечують надійну роботу.

Досвід експлуатації цих автобусів у столиці свідчить про їх зручність для пасажирів та надійність.

https://www.youtube.com/watch?v=RHeHZu3mYfo

Нагадаємо, 30 вересня окупанти завдали двох ударів по обласному центру Дніпра. Армія рф вгатила по транспортному підприємству, внаслідок чого сталася масштабна пожежа. Згоріли 52 автобуси.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: