Skip to content

За ваші гроші – будь-який кордон: стало відомо, хто допоміг Наріку і компанії втекти з України

Хто допоміг Наріку і компанії втекти з України - Наше Місто

Скандал, пов’язаний із виявленим у голови Касаційного Господарського Суду України Богдана Львовам, російського громадянства, в черговий раз поставив питання про те, що деякі особистості, які знаходяться при владі в Україні, грають на руку ворогу. І, на жаль, Дніпропетровщина не витяток. У той час, як на передовій гинуть сотні наших героїв, які пішли захищати країну добровольцями, інші тікають за кордон разом з поплічниками і родинами. А ті, хто при владі, їм у цьому допомагають за винагородження. Журналісти видання «Дніпро. Головне» розбиралися, хто може бути причетний до втечи кримінального авторитета Олександра Петровського «Наріка» та його братків з України, які зараз розкошують у Відні.

Хто допоміг Наріку і компанії втекти з України - Наше Місто

«Так, з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну, регіон захлеснула хвиля злочинності, пов’язана з незаконною міграцією з країни і навіть торгівлею живим товаром. І все це навряд чи випадково збіглося з приходом на посаду начальника Головного управління Державної міграційної служби на Дніпропетровщині лише за два місяці до початку війни вихідця з прокуратури та Держбюро розслідувань Богдана Чегіля.

І зовсім не секрет, що за наявності певної суми вам на вибір можуть запропонувати будь-який з численних варіантів перетину кордону з оформленням усіх необхідних документів. Ну, а хто саме займається їх оформленням та узаконенням – зрозуміло. У результаті ті, хто має відстоювати незалежність своєї Батьківщини, протистояти загарбникові, виявляється «приписаним до віденської тероборони».

Хто допоміг Наріку і компанії втекти з України - Наше Місто

За сім місяців, протягом яких на Дніпропетровщині шириться міграційний бізнес, ми не бачимо жодних спроб нормалізувати ситуацію. Окрім затриманих пішаків у цій грі до відповідальності так нікого і не притягнули – що породжує цілковиту впевненість організаторів у власній безпеці», – пишуть журналісти видання.

Категорія: Війна, Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: