Skip to content

У Дніпрі термін дії учнівських квитків з голограмою продовжено до кінця року: що треба знати

Новини Дніпра: Термін дії учнівських квитків з голограмою - Наше Місто

Комунальне підприємство «єДніпро» декілька разів продовжувало учнівські квитки для 4-х, 5-х, 9-х, 10-х, 11-х класів, термін яких скінчився 31.05.2021 та 31.05.2022. На вже наявні учнівські були нанесені голограмні наліпки, які свідчили про продовження їхньої дії. Для учнів з 4-го по 10-й класи (2020-2021, 2021-2022 навчальних років) було продовжено дію учнівських до 30 вересня, оскільки планувався перевипуск карток, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Новини Дніпра: Термін дії учнівських квитків з голограмою - Наше Місто

Нині, за словами заступниці начальника відділу інновацій та висвітлення діяльності КП «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро»» ДМР Валерії Усольцевої, термін продовження учнівських з голограмою збільшили — вони дійсні до кінця року.

«За постановою Кабміну № 590 підприємство не може провести процедуру закупівлі обладнання, необхідного для друку учнівських квитків, на яке ми так розраховували. З розумінням ставимося до сучасних реалій життя. Фото дітей, які надавалися класним керівникам для нових учнівських, збережені. Тобто їх не потрібно буде знову надсилати. Департамент транспорту вже попереджений про продовження дії учнівських, які мають голограмні наліпки, до кінця року. Для 1-х класів буде розроблений механізм тимчасового посвідчення на період виготовлення пластикового учнівського квитка», — розповіла під час брифінгу 3 жовтня Валерія Усольцева.

Вона також зазначила: «Якщо водій транспорту відмовляє у пільговому проїзді дитині із наявним учнівським, необхідно зафіксувати час, номер маршруту, номерний знак автомобіля та бажано прізвище, ім’я та по батькові водія і звернутися на гарячу лінію проєкту «Безпечна школа» за телефонами: 063-876-94-49, 067-876-94-49, 050-876-94-49. Загалом на вказані номери можна звертатися щодо різних питань учнівського квитка. Це можна зробити й у телеграм-каналі kp/ednipro».

Категорія: Новини Дніпра, Освіта

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: