Skip to content

Надійний тил та опора для ЗСУ: екс-нардеп подякував мерії Дніпра за допомогу армії

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Андрій Денисенко подякував мерії

Мерія міста Дніпро систематично допомагає Збройним силам України в забезпеченні необхідним обладнанням, амуніцією, медикаментами та ін. Завдяки такій систематичній та планомірній роботі наші бійці мають змогу виконувати свою роботу ще більш ефективно, а головне – мінімізувати ризики для себе, наприклад, проводячи розвідку дронами. Екс-нардеп, а нині боєць тероборони Андрій Денисенко подякував мерії за допомогу для 128-ої бригади, в якій він перебуває. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на його сторінку у Фейсбук.

Днями міський голова Борис Філатов вручив чергову крупну партію допомоги представникам різних родів військ та частин української армії. І тим, хто виконує бойові задачі на фронті, і тим, хто тримає небо над головами дніпрян.

«Наша 128 бригада тероборони отримала сучасні дрони з тепловізійними камерами, планшети для управління, старлінк та інші засоби зв‘язку, а за пару днів перед тим – так потрібні передовим частинам вантажівки.

Радий, що мав нагоду подякувати Борису особисто. Він сьогодні на вістрі багатьох процесів, на висоті слова, діла та довіри людей. Сподіваюся, що ближчим часом так само особисто зможу подякувати й Геннадію Корбану, чий внесок у справу оборони Дніпра та України важко переоцінити», – повідомив Андрій Денисенко.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: