Site icon Наше Місто

Російські війська втікають: в району Лиману ЗСУ загнали окупантів в “котел”

Российские войска бегут: в районе Лимана ВСУ загнали оккупантов в "котел"

Збройні сили України досягли повного оточення угруповання 20-ї армії російських окупантів, яке зосередило всі сили для оборони міст Лиман та Ямпіль у Донецькій області. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на військового журналіста Юрія Бутусова.

Російське керівництво намагалося утримати за будь-яку ціну два важливі міста Донецької області – Лиман та Ямпіль. Причини очевидно політичні. Однак зупинити наступ ЗСУ росіянам не вдалося.

Українські війська взяли під вогневий контроль останню трасу постачання оточених – Кремінна-Лиман. І тепер “постачання російського угруповання перерізане”.

«Розгром росіян у “котлі” став неминучим, питання лише у його масштабах. І дуже символічно, що це стало очевидним саме в той день, коли Росія збирається приєднувати Донбас», – зазначив журналіст.

Він також додав, визначні успіхи ЗСУ дивують, тому що ЗС РФ, як і раніше, перевершує нашу армію в артилерії, авіації, бронетехніці, боєприпасах.

«Щоб добити ворога і не дозволити вискочити з пастки, треба ще зробити багато зусиль. Великих втрат у техніці та озброєнні росіянам вже не уникнути, але важливо не дати вискочити з “котла” оточенням. Повна ліквідація оточеного угруповання, крім інформаційно-політичного ефекту, призведе до дірки в російському фронті і унеможливить тривале утримання окупантами кордону Сватово-Кременна», – додав Бутусов.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version