Skip to content

«Перезавантаження організму» від санаторію «Діброва» у Білій Церкві

Санаторій Діброва Біла Церква Перезавантаження - Наше Місто

На початку повномасштабного вторгнення росії слово «відпочинок» сприймалося більшістю українців як щось нереальне і навіть крамольне. Як можна думати про себе, коли країна палає, щодня люди гинуть, дістають поранення, втрачають домівки. Але коли стало зрозумілим, що війна, на жаль, надовго, і щоб вистояти і перемогти, потрібні сили, як фізичні, так і психологічні, люди змінили свою думку і почали шукати варіанти навіть, скоріше, не відпочинку, а перезавантаження.

Це особливо важливо напередодні осінньо-зимнього сезону, коли дають про себе знати хронічні захворювання, знижується імунітет, що може стати причиною частих ОРВІ. Щоб підставити здоров’ю плече підтримки, попередити кризисні стани та покращити загальний стан організму у цей важкий час, у санаторії «Діброва», що в Білій Церкві, розробили комплексну програму «Перезавантаження організму», повідомляє сайт «Наше місто».

Санаторій Діброва Біла Церква Перезавантаження - Наше Місто

Про санаторій

Санаторій «Діброва» має вже майже 40-річну історію якісного лікування і оздоровлення українців. Він був заснований у 1984 році, а в 2009-му з державної форми власності перейшов у приватну і отримав новий поштовх розвитку як сучасний багатопрофільний лікувально-оздоровчий центр.

Санаторій Діброва Біла Церква Перезавантаження - Наше Місто

Заклад спеціалізується на лікуванні захворювань опорно-рухового апарату, серцево-судинної системи, нервової системи та шкіри. Одночасно може приймати до 280 клієнтів, які забезпечуються проживанням у комфортабельних номерах категорій «Стандарт», «Напівлюкс» і «Люкс». Триразове харчування розроблено відповідно до державних стандартів та з урахуванням різних типів дієт і побажань відвідувачів.

Санаторій Діброва Біла Церква Перезавантаження - Наше Місто

Медична база представлена бальнеологічним і фізіотерапевтичним відділенням з великим вибором цілющих ван, масажів, комплексом реабілітаційних процедур, у тому числі комп’ютерних. Працює також фітобар з широким асортиментом лікувальних зборів. Є аромокімната, практикуються навіть музикотерапія і електросон. Загалом санаторій практикує  більш як 60 видів процедур – як лікувальних, так і релаксаційних, які в комбінації з кліматотерапією чинять сприятливу дію на організм. Детальніше про основні напрямки лікування в санаторії «Діброва» можна дізнатися за посиланням.

Санаторій Діброва Біла Церква Перезавантаження - Наше Місто

Особливої уваги заслуговую розташування цієї здравниці. «Діброва» розкинулася на березі річки Рось, як раз навпроти гігантського дендропарку «Олександрія» – гордості Білої Церкви, поряд із дубовим лісом. Насолоджуватися прогулянками по парку можна щодня. Він знаходиться на відстані витягнутої руки від санаторію. Територія самої «Діброви» озеленена і впорядкована. Тут ростуть величні сосни, кипариси, є яблунево-грушевий сад, власна пасіка, розарій і т.д.

«Перезавантаження організму»

Зараз все частіше можна почути «перезавантаження» замість «відпочинок» чи «відпустка», бо це саме те, що потрібно українцям під час війни. Короткотривала зміна місця проживання, обстановки, середовища спілкування, навіть пейзажів за вікном. У санаторії «Діброва» є все це плюс спеціально розроблена програма «Перезавантаження організму», яка допоможе підвищити імунітет, стресостійкість та покращити загальний стан організму.  Можна придбати путівку на 5, 7 та 10 днів. В неї включене проживання у номерах «Стандарт», «Однокімнатний номер підвищеної комфортності», «Двохкімнатний номер підвищеної комфортності», триразове харчування та спеціально розроблений комплекс лікувально-оздоровчих процедур.

Санаторій Діброва Біла Церква Перезавантаження - Наше Місто

«У нас і в мирний час не завжди часу на себе вистачає: робота, сім’я, діти, повсякденні проблеми. Що ж там говорити про війну, коли одна стресова ситуація змінює іншу, і так і вдень, і вночі. Таке життя у постійній нервовій напрузі призводить до серйозних проблем зі здоров’ям. Щоб їх попередити, наш висококваліфікований медичний персонал розробив спеціальну програму «Перезавантаження організму». Вона зручна тим, що підходить і чоловікам, і жінкам будь-якого віку. Крім того, майже немає протипоказань.

Ми працюємо, щоб вам допомогти, а не навпаки. Буває, що приїжджають люди і починають самі собі назначати процедури. Так не можна. В «Діброві» оплата тих чи інших додаткових маніпуляцій, які не входять в путівку, можливе тільки після консультації з фахівцем. У той же час, якщо якась з процедур, яка входить в путівку, вам не підходить чи не подобається, наприклад, запропонований вид масажу чи ванни, ми з легкістю можемо їх замінити на щось інше. Вибір дуже великий.

Зручно й те, що ви самі обираєте термін путівки в залежності від того, скільки триває ваша відпустка. Це може бути 5, 7 чи 10 днів», – розповіла начальник відділу адміністрування та менеджменту санаторію «Діброва» Вікторія Бєлуха.

Санаторій Діброва Біла Церква Перезавантаження - Наше Місто
Санаторій Діброва Біла Церква Перезавантаження - Наше Місто

Що входить до програми «Перезавантаження організму»

Підводний душ-масаж – щодня. Це одна з кращих методик водолікування, яка має позитивний ефект абсолютно на усі системи організму: покращує крово- і лімфотік, активізує обмін речовин, підвищує загальний імунітет, тонізує. Є цілий ряд захворювань, при яких застосування цього виду масажу має найбільш виражений позитивний ефект. Це артрити, остеоартроз, остеохондроз, сколіоз, неврити, хронічний гастрит, коліт і функціональні розлади кишківника, депресивні стани, локальні жирові відкладення, целюліт та ін. Виконується 20-30 хвилин щодня.

Санаторій Діброва Біла Церква Перезавантаження - Наше Місто

Загальний масаж – щодня. Або після консультації з лікарем можна обрати китайський масаж гуаша чи бамбуковими паличками. 

Киснева пінка, сік пшениці чи ячменю – щодня. Чинять широку позитивну системну дію на організм людини: на лімфатичну систему, механізми відтворення крові, відновлення загального фізіологічного балансу організму, здатність виведення токсичних металів з клітин, відновлення функцій печінки та нирок.

Санаторій Діброва Біла Церква Перезавантаження - Наше Місто

ВЛОК або електросон. Можна обрати одну з цих процедур, або чергувати їх через день. Внутрішньовенне лазерне опромінення крові (ВЛОК) – це сучасна методика очищення крові, яка проводиться з допомогою екологічно чистих види електромагнітних випромінювань. Проходження курсу ВЛОК забезпечує конкретні стійкі терапевтичні ефекти: знімає спазми судин і розширює їх; зменшує в’язкість крові і знижує її підвищене згортання; розсмоктує мікротромби; сприяє швидкому загоєнню тканин при пошкодженнях; прибирає симптоми інтоксикації; сприяє зняттю алергічних запалень та ін.

Елекстросон – чудодійна процедура, яка допомагає розслабити нервову систему, нормалізувати сон, підвищує фізичну та розумову працездатність.

Ванна з хлорелою (сприяє підвищенню імунітету, стійкості до стресу, нормалізує показники крові, дуже корисна для шкіри, волосся та нігтів) чергується з хвойно-перловою ванною (один з різновидів гідромасажу, який гарантує не тільки розслаблююче задоволення, яке здатне зняти стрес і напругу, а є сприяє профілактиці багатьох захворювань. У воду додається хвойний концентрат).

За додатковою інформацією звертайтеся:

Санаторій “Діброва”

09111, Україна, Київська область

м. Біла Церква, вул. Лісова, 2-Б

(04563) 6-15-24

(096) 390-63-39

(099) 752-31-50

e-mail: [email protected]

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: