Skip to content

Люди стікають кров’ю на дорозі: росія вбила 23 людини і поранила 28 на виїзді із Запоріжжя

Ксенія Куземко

Новини Дніпра: Ракетний удар по Запоріжжю

У п’ятницю, 30 вересня, на Запоріжжі зранку під ворожий ракетний удар потрапила цивільна гуманітарна колона на виїзді з облцентру. Наразі відомо щодо 23 загиблих та 28 поранених. Всі цивільні люди, наші земляки. Про це розповів голова ОВА Олександр Старух в Тelegram, повідомляє кореспондент «Наше місто».

Новини Дніпра: Ракетний удар по Запоріжжю

За словами Старуха, люди стояли в черзі для виїзду на тимчасово окуповану територію, щоб забрати своїх родичів, відвезти допомогу. На місці зараз працюють рятувальники, медики, усі відповідні служби.

Новини Дніпра: Ракетний удар по Запоріжжю

В колоні було дуже багато автомобілів. На фото видно, що в автомобілів вибите скло, понівечені салони. Загиблі і поранені лежать прямо на асфальті.

При цьому у пропагандистських ЗМІ росії вже почали розносити фейк, що колону обстріляла Україна, щоб не випустили людей, які тікають від “київського режиму”. У безглуздість такої версії може повірити хіба що зомбовано путінське стадо.

Окупанти вдарила ракетами по цивільній колоні на виїзді із Запоріжжя: є загиблі та поранені

Нагадаємо, окупанти завдали двох ударів по обласному центру Дніпра. Одна людина загинула, ще п‘ятеро постраждали внаслідок прильоту ракети «Іскандер». Армія рф вгатила по транспортному підприємству, внаслідок чого сталася масштабна пожежа. Згоріли 52 автобуси, ще 98 постраждали.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: