Skip to content

Філатов розповів, як місто підтримує медичний простір, і закликав дніпрян робити щеплення від ковіду

Новини Дніпра: Філатов про медичні заклади

Попри війну та фінансову кризу в державі Дніпро продовжує оновлювати свої медичні заклади. Так, приміщення однієї з амбулаторій, яке раніше тривалий час стояло покинутим, капітально відремонтували. Тепер медзаклад обслуговує близько 9 тис. мешканців Шевченківського району — зокрема й декілька сотень переселенців.

«Чисто, приємно, світло. Насправді гарно», — розповідає пані Наталя.

Тут відбудували фасад, замінили комунікації і облаштували комфортний простір всередині.

«Якби ви знали, як зараз приємно тут працювати. Просторо, шикарні кабінети», — каже сімейна медсестра з майже сорокарічним стажем роботи Катерина.

Нині в амбулаторії працюють сімейні лікарі, педіатри, а також кардіолог, невролог, уролог і ендокринолог.

«Ми в повній мірі виконуємо всі зобов’язання — згідно з  договором з НСЗУ», — розповіла представниця медзакладу Ольга.

Дніпро проводить такі комплексні ремонти коштом як місцевого бюджету, так і за рахунок залучених інвестицій, насамперед — Світового банку. Цьогоріч оновили 9 амбулаторій в різних районах міста. У шести лікарнях відремонтували низку відділень і замінили устаткування.

«Ми і надалі продовжуватимемо ці ремонти. Робитимемо все, аби охорона здоров’я у Дніпрі була на належному — європейському рівні. Зробленими ремонтами задоволені і лікарі, і пацієнти», — наголосив мер Дніпра Борис Філатов.

Він також закликав містян відповідально ставитися до свого здоров’я і робити бустерні щеплення від коронавірусу. Місто має необхідні вакцини.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: